Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Maxima hurkatöltő – kolbásztöltő 12 literes álló
82 500 Ft + ÁFA ( Bruttó: 104 775 Ft )
- Kapacitás: 12 literes
- Álló hengerrel
- Kézi hajtású
- Rozsdamentes acél kivitel
- 2 sebesség a tökéletes adagoláshoz
- Gyártó: Maxima
- VTSZ szám: 84385000
- Jótállás: 12 hónap
Leírás
Leírás
Maxima hurkatöltő – kolbásztöltő 12 literes álló hengerrel rozsdamentes kivitel
A magyar konyha kedvelőinek ajánljuk, ezt a szigorú nemzetközi higiéniai szabályoknak is megfelelő, hurka-kolbász töltőt. Minden fő elem kiváló, élelmiszer-minőségű rozsdamentes acélból készül. A kézi működtetésű, egyszerűen kezelhető, könnyen tisztítható készülékhez 4 db különböző átmérőjű rozsdamentes töltőcső tartozik. Hurkatöltésre és friss „meleg” húsból készülő kolbászkeverékek töltésére javasoljuk használni. Könnyen kezelhető, tisztítható készülék mely kis helyen is elfér.
- Töltőhenger űrtartalma: 12 liter
- Alaptartozékok: 4 darab rozsdamentes töltőcső: Ø 16, 22, 32, 38 mm
- 2 sebesség a tökéletes adagoláshoz – lassú: töltés; gyors: visszatekerés
- Kézi működtetésű, álló kivitel
- Tömítőgyűrűvel, légtelenítő szeleppel szerelt nyomólemez.
- Egyszerűen, gyorsan levehető töltőcső
- Minden fő elem, élelmiszer-minőségű rozsdamentes acélból készült
- 4 darab gumitalp ezáltal nagyon stabilan áll.
- A berendezés munkaasztalhoz történő lefogató szerkezetet nem tartalmaz
- Könnyen szétszerelhető a gyors és egyszerű tisztítás érdekében.
- Töltőhenger mérete: Ø 219 x 320 mm
- Befoglaló méretek: 630 x 330 x 300 mm
- Tömeg: 15 kg
- CE minősítéssel
Hurka – kolbásztöltő: Melyik modellt válasszam?
Minőségi kolbásztöltőinkkel kiváló kolbászokat készíthet. Egy megbízható eszközzel sokkal több időt és fáradtságot tud megspórolni, a hozzávalókból szinte pillanatok alatt tud előállítani szabályos és igazán gusztusos húsipari termékeket. A következőben arról olvashat hogyan lehet csoportosítani a kolbász és hurkatöltőket. Ezzel is igyekszünk megkönnyíteni a vásárlási döntését. Ha kérdése merülne fel a témával kapcsolatban, akkor a megadott elérhetőségeinken várjuk megkeresését!
Milyen különböző típusú kolbásztöltők léteznek?
- Attól függően, hogy a töltőhenger hogyan helyezkedik el létezik: vízszintes vagy függőleges hurka és kolbásztöltő. Az, hogy melyiket választja, igazából csak attól függ, hogy melyiket találja kényelmesebbnek a munkavégzéshez. A függőleges kolbásztöltő magasságot igényel, hogy elférjen, bár kevesebb helyet foglal a munkaterületen. A praktikum szempontjából egyik sem jelent különbséget, mivel mindkettő dönthető hengerrel rendelkezik. Így mindig könnyen meg tudja tölteni és tisztítani őket.
- A töltőhenger űrtartalma alapján is megkülönböztethetjük a kolbásztöltőket. A legnépszerűbbek a 3 liter, 5 liter, 7 liter, 10 liter, 12 liter valamint a 15 literes változatok.
- Csoportosíthatjuk úgy a hurka és kolbásztöltőket hogy festett vagy teljes egészében rozsdamentes változatról van-e szó.
- Választhat továbbá az elektromos kolbásztöltő és kézi hurka és kolbásztöltő között is. Az elektromos kolbásztöltő lábpedállal működik, így mindkét keze szabadon marad a kolbász készítéséhez. A kézi modellnél a hurkatöltőt egy kurbli segítségével működteti.
TIPP: A hús keverése és fűszerezése sokkal egyszerűbb a húskeverővel. Természetesen ezeket a húsmassza keverő gépeket nagy választékban szintén megtalálja nálunk ide kattintva!
Hogyan kell használni a kolbásztöltőt?
Egyszerűen csavarja fel a megfelelő méretű töltőcsövet a kolbásztöltőre, hogy elkezdhesse a munkát. A legtöbb kolbásztöltő modell négy különböző méretű töltőcsővel rendelkezik. Ezek határozzák meg a kolbász vastagságát. A tartályt maga felé döntheti, és megtöltheti azokkal az összetevőkkel, amelyekből kolbászt szeretne készíteni. Forgassa el a tekerő kart, hogy a nyomólapot a tartályba engedje. Így fogja a tartályban lévő húst a töltőcsövön keresztül kinyomni. A másik kezével támassza meg a kolbászt a töltőcső végén. Ügyeljen arra, hogy a kolbász töltése közben a lehető legkevesebb levegő kerüljön a bélbe.
A kolbászok lezárásához talál klipszelő gépet is a kínálatunkban, amellyel könnyedén lezárhatja a kolbász végeit. A klipszelő gépet ide kattintva találja!
Hogyan kell tisztítani a kolbásztöltőt?
Magától értetődik, hogy a kolbásztöltőt minden használat után megfelelően meg kell tisztítani. A tartály és a töltőcső közvetlenül érintkezik a hússal, és természetesen mindig maradnak ételmaradékok. Az általunk forgalmazott hurka és kolbásztöltők nagyon könnyen tisztíthatók. Az olyan részek, mint a tartály és a töltőcső eltávolíthatók. Ezek az alkatrészek rozsdamentes acélból készültek, és akár mosogatógépben is moshatók. Fontos, hogy a nyomólemezt fertőtlenítőszerrel tisztítsa meg. Ha minden alkatrész tiszta, akkor a kolbásztöltőt újra összeszerelheti, és készen áll az újbóli használatra.
Reviews
Még nem érkezett értékelés