1. Ajánlatkérés helyszíni személyes felméréssel

Igény esetén lehetőség van arra is, hogy személyesen meglátogassuk Önöket és a helyszínen leegyeztessük, hogy milyen gépekre/eszközökre van szükségük. Majd ezek alapján kötelezettség nélküli árajánlatot készítünk, azaz csak akkor kell elfogadniuk, ha megfelel az Önök számára.

Ennek díjszabása a következő:
– kiszállási díj: 150 Ft + ÁFA / megtett kilométer
– munkadíj: 15.000 Ft + ÁFA / megkezdett munkaóra

Legalább nettó 1.000.000 Ft értékű megrendelés esetén a felmérés költségét a tényleges megrendeléskor levonjuk a rendelés végösszegéből, így ha nálunk vásárol, a felmérés ingyenes lesz.

Ha helyszíni felmérést szeretne kérjük hívja a +36/70/267-1640 telefonszámot.  A helyszíni találkozó után az árajánlatot igyekszünk rövid időn belül elküldeni Önnek.

2. Ajánlatkérés e-mailen keresztül

Abban az esetben ha olyan terméket keres melyet nem talált meg a webáruházunkban, lehetősége van e-mailen keresztül is ajánlatot kérni. Mivel több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a nagykonyhai gépértékesítésben valamint szinte az összes nagy gyártóval kapcsolatban állunk ezért a legtöbb gépre, eszközre tudunk beszerzési alternatívát adni Önnek. Ehhez kérem hívja a következő telefonszámot +36/70/267-1640 vagy egyszerűen írjon egy emailt az info@gasztroeszkozok.hu email címre.