Ételszállító – ételhordó badella duplafalú 15 literes

56 000 Ft + ÁFA ( Bruttó: 71 120 Ft )

  • Anyaga: Rozsdamentes acél
  • Külső méret 30×32 cm
  • Származási ország: Magyarország
  • VTSZ szám: 73102990
  • Jótállás: 12 hónap
Mennyiség

Leírás

Ételszállító badella 15 literes rozsdamentes duplafalú hőszigetelt termosz 

Saválló rozsdamentes acélból készült minőségi magyar termék. Az étel-, és italtermoszoknál egyaránt patentzárakkal rögzíthető duplafedelű fedőt használunk, fokozva a hőszigetelés mértékét. Igényesen kimunkált esztétikus vödörfüllel. Az egész fedő szilikon tömítéssel van ellátva. A termosz kialakítása lehetővé teszi több darab halmozhatóságát tárolás, vagy akár szállítás közben is. Minden illesztés stabil vonalhegesztéssel készül. A tömítőgumi rögzítése érdekében a termosz fedője egy rögzítő peremmel van ellátva, ezáltal minden körülmények között fennmarad, tisztításnál egyszerűen levehető, és visszailleszthető

  • Belső átmérő: 26,5 cm
  • Belső magasság: 29,5 cm
  • Teljes magasság: 32 cm
  • Teljes átmérő: 30 cm
  • Űrtartalom: 15 liter

A rozsdamentes ételhordó edények vagy más néven duplafalú ételszállító badellák, kényelmes és higiénikus megoldást kínálnak kis vagy akár nagy mennyiségű étel biztonságos szállítására. Cégünk hazai gyártású kiváló minőségű rozsdamentes badellát kínál Önöknek az ételszállításra, amelyek rendkívül jó hőszigetelő hatásuk miatt is méltán népszerűek. Ahhoz, hogy az egyik helyről a másikba jelentős hőmérséklet csökkenés nélkül és higiénikusan szállítható legyen a kész étel, a duplafalú ételszállító badellák ideális megoldást jelentenek. Az ételszállító edények sima felülete nagyon könnyen tisztítható és nem szívja fel az ételek szagát, legyen benne hagyma, ételízesítő, különféle szószok vagy akár hal. A rozsdamentes acél badella felülete minimálisan érdes, nincs rajta repedés vagy pórus. Ez rendkívül fontos az élelmiszerek tárolásánál és szállításánál, különben a baktériumok elszaporodhatnak ezekben a mélyedésekben. Az ételszállító badellák strapabírásuk miatt is népszerű szállító eszközök, amelyek 5, 10, 15, 20, 25, és 30 literes kivitelben is megvásárolhatók itt a web áruházunkban. A teljes kínálatot itt találják:

Duplafalú ételszállító badellák

Fontos megemlíteni hogy rakott ételek szállítására nem alkalmasak az ételszállító badellák mert az étel jelentősen törik a szállítás alkalmával, erre viszont jó megoldást biztosítanak a GN méretű thermoládáink, melyeknél abban a GN edényben amiben elkészül az étel, már szállítható is.

Reviews

Még nem érkezett értékelés

Be the first to review “Ételszállító – ételhordó badella duplafalú 15 literes”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük